Bemutatkozás

Hogyan válasszunk szakembert?

A szakemberek felkeresése általában ajánlásokon keresztül történik, de megtörténhet, hogy míg az ismerősünknek valamelyik pszichológus vagy módszer tökéletesen megfelel, addig nekünk nem. Minden szakembernek megvan a maga filozófiája és módszertana, amellyel dolgozik. A "Filozófiánk" menüpont alatt olyan írásokat talál, amelyen keresztül bemutatjuk, mi hogyan, milyen feltevésekkel, gondolatokkal dolgozunk.

Farkas Aranka (felnőtt és serdülő pszichoterápiás tanácsadás)

pszichologus-budapest-aranka Az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szereztem általános pszichológus diplomát 2001-ben, majd a pécsi tudományegyetemen felnőtt klinikai szakpszichológus, a SOTE VIKOTE képzésén pszichoterapeuta lettem. Több mint tíz éve vagyok gyakorló pszichológus.

Az egyetemi éveim alatt egy kortárssegítő alapítványnál dolgoztam, ahol serdülők számára nyújtottunk életvezetési tanácsadást, prevenciót. Közben trénerként és képzésfejlesztőként lehetőséget kaptam egy oktatáskutatással és fejlesztéssel foglalkozó cégnél, ahol alkalmam volt csoportokkal foglalkozni elsősorban szervezeti tréningek keretében. Tréningek vezetőjeként máig dolgozom, elsősorban kommunikáció, konfliktuskezelés és a kiégés- prevenció területén.

Terápiás munkámat egy pszichoterápiás ambulancián kezdtem, ahol három évig dolgoztam. 2003 óta vagyok az ELTE egyik tehetséggondozó gyakorlógimnáziumának iskolapszichológusa. Feladataim közé tartozik a tanulók lelki segítése, a pszichoterápiás célú tanácsadás, a szülőkonzultáció, a pedagógusokkal való konzultáció.

Jelenleg elsősorban egyéni pszichoterápiás tanácsadással, diagnosztikával, egyéni és csoportos készségfejlesztéssel foglalkozom.

Farkas Aranka | +36-20-340-6307 | farkas.aranka@gmail.com


Pőcze Diána (pszichoterápiás tanácsadás gyermekek, serdülők és fiatal felnőttek részére)

pszichologus-budapest-diaAz Eötvös Lóránd Tudományegyetemen végeztem pszichológus szakon 2002-ben, majd elvégeztem a Pécsi Tudományegyetem gyermek és ifjúsági klinikai szakpszichológus képzését. Több mint tíz éve foglalkozom gyerekekkel, serdülőkkel és fiatal felnőttekkel.

Egyetemi éveim alatt több gyermekeket, serdülőket és a velük foglalkozó felnőtteket segítő alapítványnál dolgoztam; önismereti csoportokat, drogprevenciós és pályaválasztási foglalkozásokat vezettem, egészségmegőrző programok kidolgozásában vettem részt.

10 éve vagyok egy 13 évfolyamos iskola pszichológusa, és ezzel párhuzamosan nevelési tanácsadóban is dolgoztam 3 évig.

Feladataim közé tartozik a tanulók lelki segítése, a pszichoterápiás célú tanácsadás, a szülőkonzultáció, a pedagógusokkal való konzultáció.

Jelenleg elsősorban egyéni pszichoterápiás tanácsadással, diagnosztikával, egyéni és csoportos készségfejlesztéssel foglalkozom.

Pőcze Diána | +36-30-663-6997 | poczediana@gmail.com